Apple Watch 6: preturi, data lansarii si specificatii tehnice

Iata ce se stie pana acum despre noul Apple Watch 6

04/08/2020
0 Comments
647 views

Sfarsitul de an este cea mai importanta perioada pentru Apple, pentru ca anume atunci compania americana isi lanseaza noile produse. Nu este inca foarte clar ce urmeaza in 2020, dar ne astepam sa vedem cel putin noua gama iPhone 12, plus smartwatch-ul Apple Watch 6. 

Apple Watch 6: data lansarii, pretul si specificatii

Producatorul inca nu a facut vreun anunt oficial, dar sursele indica luna septembrie drept perioada probabila pentru lansarea lui Watch 6. Mai exact, se vorbeste ca smartwatch-ul va fi prezentat pe 8 sau 15 septembrie. 

La capitolul preturi se stie doar ca noul model va costa cam la fel ca predecesorul sau, adica aproximativ 400 dolari SUA. 

Controlul temperaturii este o noua functie ce va intra in dotarile lui Watch 6. Tot noua este functia de urmarire a somnului. Introducerea acesteia a fost vehiculata in ultima perioada, insa confirmarea a venit cu cateva zile in urma. 

Apple Watch 6 va arata ca Apple Watch 5

Apple Watch 6 va arata ca Apple Watch 5

Ceva mai speciala este masurarea saturatiei sangelului cu oxigen. Aceasta functie, impreuna cu monitorizarea ritmului cardiac ajuta ceasul sa inteleaga cand proprietarul sufera un atac de panica, respectiv sa-i sugereze sa ia o pauza sau daca conduce, sa traga pe dreapta. 

Watch 6 va fi oferit cu 3 versiuni de baterie: 262.9mAh, 265.9mAh si 303.8mAh. 

Se mai vorbeste ca pentru noua generatie Watch se va renunta la varianta rotativa a butonului Crown si se va trece la o forma digitala. Informatia inca nu are confirmare, dar e cert ca compania a patentat o asemenea solutie. 

Watch 6: ecran si design

Un zvon recent spunea ca noul smartwatch vine si cu un display diferit, anuntadu-se astfel trecerea de la afisajul OLED la unui de tip MicroLED. Producatorul ar fi luat o asemenea decizie pentru a spori eficienta energetica, respectiv a mari autonomia totala a ceasului. Tot la nivel de zvon se afla si posibilitata integrarii unui senzor de amprente. Pana acum, Apple Watch-urile nu ofereau niciun fel de protectie biometrica, iar introducerea unui senzor de amprente ar fi cea mai scurta cale spre ea. Pentru a face loc senzorului, antenele Wi-Fi ar putea fi mutate in curea. 

Stilistic vorbind, Apple Watch 6 ar urma sa semene foarte tare cu predecesorul sau – Apple Watch 5. 

 

Comentarii