Cand revine The Grand Tour – avem data exacta si un trailer

Se stie in sfarsit cand revine The Grand Tour. 

18/11/2020
0 Comments
457 views

Se stie in sfarsit cand revine The Grand Tour pe ecrane. Noul episod se numeste „A massive hunt”, a fost filmat in Madagascar si vine pe Amazon Prime pe 18 decembrie. Stirea distribuita chiar de Amazon, este insotita si de un trailer, pe care il puteti urmari mai jos. 

Noul episod vine dupa aproape un an de la debutul seriei „Seaman”, in care cei trei prezentatori, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, au explorat raurile Tonle Sap si Mekong, din Cambodgia, respectiv Vietnam .

Seria „A massive hunt” a fost filmata inainte de startul pandemiei si ii prezinta pe cei trei intr-o noua aventura, de aceasta data pe insula Madagascar. 

Noul sezon The Grand Tour este compus doar din „special-uri”, iar urmatorul episod ar urma sa fie realizat in Rusia. Ramane doar de vazut cand va avea loc acest lucru.

Cand revine The Grand Tour la programul normal?

Revenirea show-ul la programul normal variaza intre incertitudine si imposibilitate. Avand in vedere situatia din lume, scenariul pesimist conform caruia lansarea unui noi episod ar putea dura chiar si un an, devine tot mai real. De asemenea, s-ar putea ca realizatorii emisiunii sa se vada nevoiti sa schimbe locatia noii serii, adica sa renunte la filmarile din Rusia. Chiar si in acest caz, viitoarea serie se va lasa asteptata luni bune. Amazon promite insa sa ne tine la curent cu evenimentele, dar mai important, este decis sa continue proiectul indragit de milioane de telespectatori de pe tot mapamondul.

Cand revine the grand tour

Cand se lanseaza noul Galaxy S21 Ultra

Comentarii