iPhone 12: data lansarii, preturi, specificatii si alte informatii

Iata ce stim despre noul iPhone 12

26/06/2020
0 Comments
715 views

iPhone 12 si iPhone 12 Pro se afla la cateva luni distanta de la lansarea oficiala. Se crede ca noua generatie de iPhone-uri ar urma sa fie prezentata in luna septembrie. Incertitudinea este cauzata de pandemia ce bantuie acum prin lume si nu vrea sa ne lase in pace. In orice caz, este cat se poate de sigur ca pana la finele anului curent, noul iPhone 12 va fi aratat publicului larg. 

Ce preturi va avea iPhone 12?

Poate suna paradoxal, dar informatiile legate de preturi sunt mai certe decat cele legate de data lansarii. Iata care sunt preturile probabile.

iPhone 12 – de la 549 dolari

iPhone 12 Max – de la 649 dolari

iPhone 12 Pro – de la 999 dolari

iPhone 12 Pro Max – de la 1099 dolari.

Observati ceva neobisnuit? Corect, sunt foarte multe sanse ca noul iPhone sa fie oferit in 4 versiunea. Noua varianta va primi numele iPhone 12 Max, fiind in esenta un iPhone 12 cu ecran marit, dar fara functionalitatile modelului Pro. 

Cum va arata noul iPhone 12?

Incepem intai cu afisajele. Cele patru versiuni ale noului iPhone vor avea urmatoarele display-uri: iPhone 12 – 5,4 inch, 12 Max – 6,1 inch, 12 Pro – 6,1 inch, 12 Pro Max – 6,7 inch. Legat de design, informatii sunt inca destul de vagi. Se stie insa ca pentru noua generatie, producatorul a decis sa faca cateva modificari stilistice importante. Mai mult decat atat, pentru variantele Pro, s-ar putea sa remarcam o revenire la formele aproape uitate de la iPhone 4 si iPhone 5. 

Sa revenim un pic la display-uri. Se vorbeste ca pentru modelele 12 si 12 Max, afisajele vor fi produse de BOE, iar Samsung se va ocupa de display-urile pentru 12 Pro si 12 Pro Max. Se mai zvoneste ca cele doua modele de top vor dispune de ecrane de 120 Hz, o premiera pentru smartphone-urile Apple. 

Noul iPhone 12 - primele poze

Foto: SonnyDickson

Noul iPhone 2020: specificatii tehnice

Toate versiunile lui iPhone 12 urmeaza sa primeasca noul procesor A14 Bionic, care deja s-a facut prezent in testele de performante, unde a depasit toti rivalii din echipa Snapdragon. In plus, modelele 12 si 12 Max vor fi dotate cu RAM de 4 GB, iar 12 Pro si 12 Pro Max – 6 GB. La stocare situatia e urmatoarea. Primele doua modele vor fi disponibile cu 128 si 256 GB, iar pentru modelele de top, au fost pregatite si versiuni de 512 GB. 

Despre baterii se cunoaste foarte putin, informatiile existente sugerand doar ca iPhone 12 Pro Max va avea un acumulator de maxim 4400 mAh. 

Noul iPhone 12: camere

Se pare ca noul iPhone va primi scaner LiDAR. Acesta este folosit pentru masurarea exacta a distantei pana la obiectele captate, asigurand astfel o realitate augmentata imbunatatita. Ar fi insa de mentionat ca si scanerul LiDAR va fi disponibil doar pe modelele 12 Pro si 12 Pro Max. 

Se mai zvoneste ca pentru noul iPhone 12 senzorul foto principal va avea 64 MP. Trecerea de la 12 MP la 64 MP este o schimbare fundamentala, care probabil reprezinta incercarea producatorului american sa ajunga din urma liderii pietii la acest capitol, Samsung si Google. 

Noul iPhone 12 - foto

Foto: JinStore

Noul iPhone 12: concluzie

Noul iPhone merita cu siguranta asteptat. O sa vedem schimbari stilistice, o noua versiune, camere imbunatatite si un procesor extrem de performant. Toate la niste preturi surprinzator de bune. 

Comentarii