Politica de confidențialitate techcentral.ro

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Techcentral.ro colecteaza doar datele necesare pentru protectia si buna functionare a site-ul. Securitatea site-ul este asigurata de modulul iThemes Security a carui fisiere cookie nu contin date personale si expira in 60 de minute. 

Continutul de pe techcentral.ro este incarcat exclusiv de editorii site-ului. Utilizatorii nu pot incarca continut sub nicio forma. 

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. 

Comentariile sunt lasate pe site prin intermediul serviciului Disqus. Politica de confidentialitate Disqus poate fi gasita aici: https://help.disqus.com/en/articles/1717103-disqus-privacy-policy.

Cu cine partajăm datele tale

Nu primim date personale de parti terte si nu partajam cu nimeni datele colectate.