OnePlus Nord vine cu un pret sub 500 de dolari

OnePlus Nord va costa mai putin de 500 de dolari, iar lansarea oficiala este asteptata pe 10 iulie

01/07/2020
0 Comments
636 views

OnePlus a anuntat numele noului sau telefon din segmentul de pret mediu. Modelul se va numi OnePlus Nord, iar producatorul promite un pret mai mic de 500 de dolari. 

Numele telefonului a fost incert mult timp. S-au vehiculat pana acum cateva variante, printre care OnePlus Z si OnePlus Lite. Dispozitivul va intra simultan pe pietele din Europa, India si probabil China, insa cumparatorii din SUA vor trebui sa mai astepte. Mai mult decat atat, producatorul a organizat astazi o campanie de precomenzi, unde au fost puse la vanzare 100 de unitati. Rezultatele au fost neasteptate chiar si pentru OnePlus, stocurile fiind epuizate instantaneu. Se pare ca astfel se testeaza reactia cumparatorilor si se creeaza impresia ca produsul este greu de obtinut. OnePlus a mai apelat si in trecut la aceasta strategie, inca in perioada cand telefoanele sale erau pozitionate drept „ucigasi de flagship-uri”. Atunci a functionat de minune. 

OnePlus Nord: specificatii

Specificatile tehnice ale noului smartphone sunt inca la nivelul zvonurilor. Se vorbeste ca OnePlus Nord a primit procesorul Snapdragon 765G, RAM de 12 GB, trei camere foto in spate si doua in fata. Camera principala are un senzor de 64 MP, iar camera selfie – 32 GB. Sursele mai spun ca Nord va veni la pachet si cu un incarcator de 30W. Nu se stie inca nimic despre ecran si nici despre capacitatea bateriei. Producatorul insa promite sa vina cu mai multe detalii pe 7 iulie. 

OnePlus Nord

 

Comentarii