Cel mai bun power bank: top 5 power bank-uri pentru laptop si telefon

Afla care este cel mai bun power bank pentru incarcarea telefonului sau a laptop-ului...

30/01/2023
0 Comments
17 views

Daca tot se apropie perioada calatoriilor, m-am gandit sa aflu care e cel mai bun power bank prin prisma raportului pret-calitate. Pentru asta, am testat 20 de power bank-uri, ca intr-un final sa ramana un top format din numai 5 unitati. 

Cel mai bun power bank – top 5

1. A+ PBXT11L – capacitate mare, bun pentru laptop, incarcare rapida. Pret bun. 

2. Anker PowerCore III Wireless – cel mai bun power bank wireless

3. Anker PowerCore III Elite – solid, capacitate buna, incarcare rapida. Cam scump. 

4. ADATA AP10000QCD-DGT-CBK – compact, pret bun. Capacitate modesta. 

5. Baseus Bipow PPDGL-01 – bun pentru laptop, incarcare rapida, extrem de solid. Pret mare. 

1. A+ PBXT11L – cel mai bun power bank

Click aici pentru pret

A+ PBXT11L varianta mea pentru cel mai bun power bank din perspectiva raportului pret-calitate. Unitatea vine cu o capacitate de 30000 mAh, doua porturi USB-A si unul USB Type-C, ultimul avand un power delivery de 65W, deci poate fi folosit si pentru incarcarea laptop-urilor. A+ PBXT11L nu e chiar cel mai compact power bank, insa e solid si functioneaza fara rateuri. Cel putin asa a fost in timpul testului.

Nu pot estima o viteza de incarcarea exacta pentru telefoane si nici nu ar fi corect sa o fac. Depinde de capacitatea bateriei, dar si de specificatiile telefelonului. Astfel, un Google Pixel 7 cu baterie de 4355 mAh se incarca de la 10 la 90% in aproximativ 55 minute. 

Cel mai bun power bank -A+ PBXT11L

2. Anker PowerCore III Wireless – cel mai bun power bank wireless

Click aici pentru pret

Anker PowerCore III Wireless e propunerea mea pentru cel mai bun power bank wireless din perspectiva raportului pret-calitate. Capacitatea de 10000 mAh e departe de a fi impresionanta, dar aparatul e cat se poate de solid si functioneaza asa cum trebuie sa o faca un Anker. Dispozitivul vine cu un port USB-A si unul Type-C, ambele cu power delivery maxim de 18W. Alimentarea wireless e limitata la 10W, dar acest lucru e comun pentru aproape toate incarcatoarele wireless

Pe langa asta, Anker PowerCore III Wireless are pret bun si e cat se poate de compact.

 Cel mai bun power bank wireless - Anker PowerCore III Wireless

3. Anker PowerCore III Elite

Click aici pentru pret

Anker PowerCore III Elite este un power bank de 25600 mAh si 4 porturi IQ cu Power delivery maxim de 87W. Prin urmare, puteti incarca orice smartphone si aproape orice laptop fara probleme. Iar la nevoie, power bank-ul permite incarcarea a 4 dispozitive simultan (output total de 78W). 

Anker PowerCore III Elite e asa cum te astepti sa fie un aparat marca Anker. E solid si rezistent, usor de utilizat, iar modul Trickle-Charging e gandit pentru o incarcare optimizata a gadget-urilor cu consum redus – ex. casti, boxe wireless, bratara fitness.

 Cel mai bun power bank - Anker PowerCore III Elite

4. ADATA AP10000QCD-DGT-CBK

Click aici pentru pret

ADATA AP10000QCD-DGT-CBK e cel mai bun power bank daca se urmareste achizitia unui aparat mai compact. Cu ADATA AP10000QCD-DGT-CBK aveti aproximativ 10000 mAh, deci puteti incarca un smartphone de 2 ori (max. 18W) in miscare, pentru ca power bank-ul cantareste vreo 170 grame, deci nu e o problema sa-l purti in buzunar. In plus, ADATA AP10000QCD-DGT-CBK costa cam 100 de lei, prin urmare e si cel mai ieftin aparat din top.

Cel mai bun power bank - ADATA AP10000QCD-DGT-CBK

5. Baseus Bipow PPDGL-01

Click aici pentru pret

Baseus Bipow PPDGL-01 este o lansare recenta Baseus, care are toate sansele sa devina in viitorul apropiat un adevarat hit al vanzarilor. Power bank-ul de 20000 mAh are 4 porturi si un ecran smart cate arata tensiune, intensitea curentului, timpul de incarcare si capacitatea ramasa in baterie. Partea si mai buna e ca la folosirea unui singur port USB Type-C, output-ul poate atinge 100W, adica perfect chiar si pentru un Macbook. La folosirea a doua porturi simultan, te poti bucura de un maxim de 30W pentru incarcarea telefonului si 65W pentru laptop.

 Cel mai bun power bank - Baseus Bipow PPDGL-01

Cel mai bun power bank