Cel mai bun pulsoximetru si oximetru de deget

Astazi cautam cel mai bun pulsoximetru de deget

15/04/2021
0 Comments
81 views

Pulsoximetrul, ca si tensiometrul, este un aparat care iti trebuie mai tare atunci cand nu il ai. De aceea, astazi cautam cel mai bun pulsoximetru cu oximetru, din perspectiva raportului pret – calitate. 

Fiind un aparat medical, pulsoximetrul inseamna in primul rand masurari de precizie. Un dispozitiv ce arata diferenta mari la masurarile efectuate consecutiv, face mai mult rau. De aceea, e important ca pulsoximetrul ales sa fie dotat cu un senzor de calitate. In plus, pentru utilizari mai facile, nu incurca ca cifrele de pe ecran sa fie cat mai mari, iar afisajul in sine sa nu reflecte lumina. Autonomia este un alt aspect cu importanta majora, deci aveti grija sa alegeti un aparat cu 2 baterii AAA, si nu ar strica sa aveti tot timpul un set de baterii de rezerva. Tot util ar fi ca pulsoximetrul sa memoreze datele masurarile si eventual sa le aseze intr-un grafic. 

Cel mai bun pulsoximetru – top 5

1. Zoopie este un pulsoximetru cu display OLED, 6 moduri pentru afisare a datelor (inclusiv grafic) si 4 nivele pentru luminozitate. Partea si mai buna e ca Zoopie s-a dovedit foarte precis cat la masurarea pulsului, atat si la stabilirea nivelului de saturatie cu oxigen. Aparatul functioneaza cu 2 baterii AAA, e foarte compact si poate fi folosit la copii de la 7 ani si pentru adultii de toate varstele. 

Vezi pretul pulsoximetrului Zoopie aici (click).

Cel mai bun pulsoximetru Zoopie

2. Wellue este un aparat special, fiind probabil cel mai bun pulsoximetru cu conexiune bluetooth de pe piata. Legatura wireless permite conectarea pulsoximeterului la telefon, iar gratie aplicatiei ViHealth, utilizatorul are acces la toate datele inregistrate de dispozitiv. Aplicatia este disponibila in 10 limbi (inclusiv limba romana) si s-a dovedit pana acum destul de stabila. La minusuri ar fi de mentionat pretul de aproape 200 lei, dar si afisajul cu dimensiuni modeste. 

Vezi pretul pulsoximetrului Wellue aici (click).

Pulsoximetru cu bluetooth Wellue, forum

3. Berry este inca un produs marca NextFarma. Pulsoximetrul vine cu un display OLED de 128 px, 4 moduri de afisare a datelor, rezistenta la socuri si oprire automata daca nu este folosit. Aparatul e compact, functioneaza cu mare precizie si ofera autonomie extinsa gratie celor doua baterii AAA. 

Vezi pretul pulsoximetrului Berry aici (click).

Cel mai bun pulsoximetru Berry

4. iMDK C101A2 este cel mai ieftin pulsoximetru din top. Aparatul a carui pret nu trece de 80 lei, are 6 moduri pentru afisarea datelor si ecran OLED bi-color. Gratie pretului modest si utilizarii facile, iMDK C101A2 a devenit foarte popular. In plus, dispozitivul este foarte precis in masurari si e fabricat din materiale de calitate.

Vezi pretul pulsoximetrului iMDK C101A2 aici (click).

Cel mai bun pulsoximetru iMDK C101A2

5. LEPU LOX100A este un pulsoximetru certificat, capabil sa masoare pulsul in intervalul 30 – 240 bpm si saturatia cu oxigen in intevalul 70% – 99%. Masurarile sunt cat se poate de precise si stabile, mai ales daca se respecta instructiunile din manual. Astfel, aveti grija sa incalziti un pic degetul inaintea masurarii, iar daca aveti gel pe unghii, nu uitati sa-l indepartati. 

Cel mai bun pulsoximetru Lepu LOX100A

Vezi si:

Cum aleg o priza inteligenta

Cel mai bun pulsoximetru – top aparate de masurat bataile inimii