Xbox 2024: iata ce ofera noile Series X si Series S

Microsoft promite optiuni pentru toata lumea gratie gamei Xbox 2024...

09/06/2024
0 Comments
10 views

Noua seria Xbox 2024 a fost anuntata oficial cu 3 modele ce urmeaza sa intre pe piata vara aceasta. Este vorba despre un nou Xbox Series S de 1TB in varianta Robot White, un Xbox Series X de 1TB, plus noul Xbox Series X de 2TB in culoare Galaxy Black. Precomenzile ar urma sa se lanseze in urmatoarele saptamani, cu preturi cuprinse intre 350 si 600 dolari SUA. 

Xbox 2024: noul Series S

Noul Series S in varianta Robot White e cel mai ieftin model din gama Xbox 2024 si vine sa inlocuiasca Series S Carbon Black de 1 TB. Cel din urma, a fost lansat anul trecut in calitate de alternativa mai performanta pentru Series S Robot White de 512 GB. E de mentionat ca productia Series S Carbon Black fost oprita, insa modelul va fi disponibil pana la epuizarea stocurilor existente. 

Noul Xbox Series S 1 TB va fi propus cumparatorilor cu un pret de start de 349,99 dolari SUA.

Noul Xbox Series S 2024

Xbox 2024: noile Series X

Anul acesta, Microsoft propune doua modele Series X. Primul in culoare Robot White si stocare de 1TB, iar ce de-al doilea e editie speciala Galaxy Black, cu stocare de 2TB si unitate optica Blu-Ray. 

Xbox Series X 1TB Robot White

Noul Xbox Series X in varianta cromatica Robot White e prezentat drept o optiune mai accesibila pentru cei ce isi doresc performantele Series X, dar se multumesc cu stocare de 1 TB. Noul Series X Robot White e all-digital, adica consola e lipsita de unitate optica. Vestea buna e ca pretul modelul a fost redus de  la 499,99 dolari SUA la 449,99 dolari SUA.

Noul Xbox Series X 1TB Robot White

Vezi si:

Top televizoare gaming

Xbox Series X 2TB Galaxy Black

Xbox 2024 - Series X 2TB Galaxy Black

Noul X Series Galaxy Black de 2TB e cel mai performant Xbox, care pe langa capacitatea de stocare dublata vine si cu unitate optica integrata. Consola va fi insotita si de un controller, iar in functie de piata, pretul de start va fi de 599,99 dolari SUA, fie de 649,99 Euro.

Daca esti interesat de noul X Series Galaxy Black, ar fi bine sa urmaresti atent aparitia acestuia in oferta magazinelor, pentru ca editia e limitata, deci s-ar putea ca numarul doritorilor sa fie mai mare ca cel al consolelor din vanzare. 

Sursa foto: Xbox Wire

Comentarii