Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea fi dotat cu 5 camere foto

Samsung Galaxy S21 Ultra (dupa alte informatii S30 Ultra) vine cu 4 camere si un senzor sau chiar 5 camere

30/10/2020
0 Comments
512 views

Zilele acestea, a fost facuta publica o noua schita cu Samsung Galaxy S21 Ultra, si se pare ca producatorul coreean pregateste o mica supriza sub forma unui nou senzor in spatele telefonului. 

Senzorul cu pricina apare intr-o randare realizata de Steve Hemmerstoffer, cunoscut dupa profilul de Twitter OnLeaks . Acesta a creat o noua schita dupa informatiile colectate din diverse surse, informatii care printre altele contin si o referinta la un senzor extra. Insa nu se stie exact care este destinatia acestuia. Dupa unele informatii, S21 Ultra va fi dotat cu un sistem penta-camera, respectiv senzorul reprezinta de fapt a cincea camera din sistem. Hemmerstoffer crede totusi ca este vorba despre un senzor suplimentar care va ajuta celelalte camere. 

Ce altceva se mai stie despre Samsung Galaxy S21 Ultra

Noua generatie a modelului Ultra (care dupa unele informatii se va numi totusi Galaxy S30 Ultra) va fi dotat cu un display AMOLED 2K si diagonala 6,8 inch. Se mai vorbeste ca versiunea pentru piata americana va fi dotata cu procesorul Snapdragon 875, iar Exynos 2100 este unitatea pregatita pentru toti ceilalti. Avand in vedere ca pentru modelele de top, Samsung alege de fiecare data cel mai performant procesor de pe piata, Snapdragon 875 pare o optiune cat se poate de sigura. Nici Exynos 2100 inca nu a fost oficial confirmat, dar unitatea de procesare apare in mai multe scurgeri recente de informatii.

Nu stim inca nimic despre stocare si RAM, dar avand in vedere zvonurile ca noul Ultra va fi o versiunea imbunatatita a modelului de anul trecut, putem presupune ca in materie de memorie interna nu se va schimba nimic (12 GB RAM si cel putin 128 GB stocare).

Noul Samsung Galaxy S21 Ultra render OnLeaks

Citeste si:

Top 5 tablete grafice

Comentarii