Tefal Ultragliss 4 FV4913E0 – review, pareri si preturi

Tefal Ultragliss 4 FV4913E0 - puternic si destul de compact

14/08/2020
0 Comments
649 views

Verdict

Tefal Ultragliss 4 FV4913E0 este un fier de calcat din segmentul de mijloc al producatorului Tefal. Dispozitivul e fabricat din materiale de calitate, se incalzeste repede si are un pret cat se poate de bun.

Discutam astazi despre Tefal Ultragliss 4 FV4913E0, un fier de calcat din segmentul mediu. Modelul are o putere maxima de 2500W, produce 150 g/min de abur maxim si 40 g/min de abur continuu. Aceste valori imi permit sa spun ca fierul de calcat este unul puternic. 

Tefal Ultragliss 4 FV4913E0: specificatii complete

Putere maxima - 2500W Jet de abur maxim - 150 g/min Jet abur variabil - 40 g/min Reglare automata a aburului - Da Abur vertical - Da Spray de apa - Da
Tip talpa - Durilium Functii talpa - Difuzie continuă a aburului, varf de precizie Capacitate rezervor apa - 270 ml Sistem antipicurare - Da Mod Eco - Da Sistem anticalcar - Da

Tefal Ultragliss 4 FV4913E0 are un design simplist si functional. Manerul ergonomic are butoane pentru spray si abur, iar sub maner se afla regulatorul de temperatura. Acesta se roteste usor si pentru o utilizare mai facila, producatorul a inscriptionat zona de maxim cu materialele ce pot fi calcate. 

Talpa Durilium Airglide are orificii pentru o distributie uniforma a aburului si un design ce simplifica foarte tare calcatul hainelor cu croiala mai complicata. L-a inceptul mi-a parut ca talpa e prea mica. Dar m-am inselat, aceasta are proportiile ideale pentru a calca cutele complexe dar si pentru a fi folosita la obiectele cu suprafete mari (ex. draperii). 

Tefal Ultragliss 4 FV4913E0 forum

Fierul de calcat are o gura de alimentare cu apa de dimensiuni sporite, dar capacul acesteia se deshida cu forta si de fiecare data iti este frica sa nu rupi ceva. 

In timpul calcatului, fierul se prezinta exemplar. Aluneca usor, produce mult abur si nu scapa apa. In plus, dispozitivul are si un varf de precizie, cu care pot fi calcate zonele mai greu accesibile.

Click aici pentru pret 

Una peste alta, FV4913E0 este un fier de calcat de calitate, pe care il recomand cu toata increderea. Nici nu e de mirare ca dispozitivul s-a ales cu pozitia a 2-a in clasamentul general al fiarelor de calcat. 

Top 10 fiare de calcat

Tefal Ultragliss 4 FV4913E0 forum

PRO - FV4913E0
Produce abur consistent
Arata bine si e fabricat din materiale de calitate
Calca excelent indiferent de material
Talpa aluneca bine si este rezistenta la zgarieturi
Are rezervor pentru incapator si o gura de alimentare larga
Pret bun
Nu scapa apa si nu lasa urme de calcar pe haine
Se incalzeste foarte repede
CONTRA - FV4913E0
Capacul gurii de alimentare cu apa se deschide greu
Nu are recipient pentru calcar