Review Dyson Supersonic HD07 – chiar isi merita pretul?

Ne-am propus sa aflam daca merita sa platesti aproape 2000 de lei pentru uscatorul de par Dyson Supersonic HD07.

18/01/2023
0 Comments
31 views

Dyson Supersonic HD07 este un uscator de par cu pretul unei masini de spalat rufe. Pe hartie, aparatul pare cat se poate de conventional. Are putere standard si functii cat se poate de obisnuite. E adevarat ca numarul accesoriilor e mare, iar design-ul iese cumva din paradigma uscatoarelor de par ieftine, dar chiar merita sa dai aproape 2000 de lei pe Dyson Supersonic HD07? Va raspundem imediat.

Dyson Supersonic HD07 - specificatii

Putere 1600W
Trepte de viteze ventilator 3
Trepte temperatura 4
Lungime cablu alimentare 2,8 m
Greutate 840 grame
Material carcasa plastic
Culori disponibile 3

Dyson Supersonic HD07 - recenzie

Dyson Supersonic HD07 vine cu 3 variante cromatice: Nichel, Fuchsia si Cupru. Toate arata bine, insa pentru test am ales optiunea Fuchsia.
Carcasa uscatorului e fabricata integral dintr-un plastic gros si foarte placut la atingere. Nu raman amprente pe carcasa, iar imbinarile sunt executate perfect. Nici urma de joc sau scartaiala. 

Dyson Supersonic HD07 are 4 butoane: On/Off, aer rece, reglarea vitezei si reglarea temperaturii. Primele doua sunt amplasate pe maner, iar temperatura si viteza se regleaza de pe tubul principal. Printre altele, uscatorul nu degeaba are cuvantul „Supersonic” in denumire. Ideea e ca tubul principal aminteste ca forma motorul unui avion. Mai mult, si sunetul seamana cu cel scos de un motor cu reactie, iar la oprire, uscatorul scoate un sunet parca luat din Star Wars. 

Dyson Supersonic HD07: functionare

Chiar daca specificatiile oficiale nu arata nimic special, sa stiti ca functionarea uscatorului este chiar impresionanta. Nu am mai vazut un uscator de par care sa lucreze atat de precis. Jetul de aer e constant indiferent de viteza setata. La fel si temperatura, care printre altele, este „infricosator” de mare in treapta maxima.

Dyson Supersonic HD07 - review

Dyson Supersonic HD07 e cu siguranta cel mai confortabil uscator de par dintre cele vazute pana acum. Aparatul e perfect echilibrat, capul scurt e de mare ajutor la gasirea distantei optime pana la firele de par. In plus, Dyson Supersonic HD07 vine la pachet cu 5 accesorii, dintre care cel mai impresionant este accesoriul pentru fire rebele. Acesta foloseste efectul Conda pentru a reda parului un aspect neted si stralucitor. Partea si mai buna e ca accesoriul chiar functioneaza asa cum promite producatorul. Inca ceva, pentru montarea accesoriilor se foloseste o banda magnetica, care face procesul cat se poate de simplu si rapid. 

Concluzie

Dyson Supersonic HD07 - opinii

Dyson Supersonic HD07 e sinonimul calitatii la toate aspectele, chiar si cablul de alimentare arata premium. Dupa cum spuneam, functionare e de nota 10. E o adevarata placere sa folosesti uscatorul. Marea intrebare e legata insa de pretul lui Dyson Supersonic HD07, care poate sa atinga pragul de 2000 lei. Chiar merita sa dai o asemenea suma pe un uscator de par? Raspunsul e – depinde. Merita daca o asemenea cheltuiala nu afecteaza prea tare bugetul familiei. Merita daca vreti sa impresionati pe cineva cu un cadou. Merita daca doresti sa-ti faci un cadou. Insa nu merita daca e nevoie de un uscator care sa inlocuiasca de urgenta unul stricat. Ca dispozitiv, Supersonic HD07 e aproape fara cusur, dar pretul e mult prea mare ca sa recomand uscatorul tuturor.