Huawei Watch GT 2 Pro review complet si pareri

Huawei Watch GT 2 Pro arata bine, e fabricat din materiale de calitate si are un pret corect

26/10/2020
0 Comments
530 views

Verdict

Noul smartwatch din gama GT vine cu imbunatatiri mici ca numar, dar mari ca importanta. Nu e chiar smartwatch-ul perfect. Watch GT 2 Pro este compatibil doar cu propriile aplicatii, notificarile nu sunt interactive, iar comenzile se executa uneori cu lag. Si totusi, pentru compatibilitatea mai avansata cu dispozitivele iOS si track-ing foarte precis, se pot ierta multe.

Noul Huawei Watch GT 2 Pro este un dispozitiv elegant, cu carcasa din metal si capac spate din ceramica. Producatorul chinez a mai avut in trecut smartwatch-uri „aratoase”, dar GT 2 Pro este probabil cel mai frumos „ceas inteligent” Huawei. Dispozitivul a fost dotat cu sistemul de operare de productie proprie LiteOS, procesor Kirin A1 si stocare de 4 GB. 

Huawei Watch GT 2 Pro – specificatii si performante

Inzestrat cu procesorul Kirin A1 si RAM de numai 32 MB, Watch GT 2 Pro este departe de liderii pietii cand vine vorba despre viteza de navigare. In schimb, noul smartwatch Huawei se poate lauda cu o autonomie care uneori trece de 10 zile. 

Spuneam anterior ca Huawei Watch GT 2 Pro nu are suport pentru aplicatiile terte si nici pentru notificarile interactive, in schimb ceasul s-a dovedit foarte exact la masurarea ritmului cardiac, a distantei parcurse si a altor parametri legati de fitness sau workout. In plus, GT2 Pro se descurca de minune la preluarea apelurilor direct pe ceas. Vocile sunt clare, iar raza de operare destul de mare. 

Watch GT 2 Pro ecran

Ecran

GT 2 Pro vine cu un ecran generos de 1,39 inch si rezolutie 454 x 454 px. Ecranul OLED este suficient de luminos pentru o utilizare confortabila, indiferent de conditii. Afisajul mare aduce cu sine si o carcasa impunatoare. Aceasta a masoara 46,7 mm, respectiv face ca ceasul sa nu fie potrivit pentru cumparatorii ce isi doresc un dispozitiv superfin.

 

 

Specificatii tehnice

Cellular Nu
Dimensiuni 46.7 x 46.7 x 11.4 mm
Ecran AMOLED de 1,39 inch
Rezolutie ecran 454 x x454 px
Procesor Kirin A1
RAM 32 MB
Stocare 4 GB, fara slot pentru card de memorie
Sistem de operare Huawei Lite OS
Conectivitate Bluetooth 5.1
Baterie 455 mAh
Incarcare wireless Da
Camera Nu

Huawei Watch GT 2 Pro review, foto spate

Huawei Watch GT 2 Pro – baterie si autonomie

Acumulatorul de 454 mAh permite ceasului sa reziste intre 7 si 10 zile fara incarcare, iar daca setarile ecranului sunt duse la minim, autonomia ar putea atinge chiar si 14 zile. Rezultatul este de-a dreptul impresionant si poate fi comparat doar cu valorile celor mai bune bratari fitness. Partea si mai bune e ca Huawei Watch GT 2 Pro e oferit cu incarcare wireless. 

 

Huawei Watch GT 2 Pro - Pro
Ceasul arata bine si e fabricat din materiale de calitate.
Autonomia este foarte mare, chiar impresionanta. In plus, ceasul are si incarcare wireless.
Claritatea apelurilor este si ea de nota 10.
Huawei Watch GT 2 Pro este printre cele mai precise ceasuri smart cand vine vorba despre monitorizare si tracking.
Watch GT 2 Pro - Contra
Pretul este destul de mare.
Comenzile se executa uneori cu intarziere.
Ceasul nu are suport pentru aplicatiile terte (ex. Spotify, Strava).

Preturi si concurenta

Noul Watch GT 2 Pro nu sta chiar bine la capitolul preturi. Dispozitivul lansat in luna septembrie a anului curent, poate fi gasit intre 1400 si 1500 lei, fiind astfel doar un pic mai ieftin decat Samsung Galaxy Watch 3 sau Apple 5 Series. 

 

Vezi si:

Top 5 camere auto de bord