Candy RO C10TCER-S review complet si pareri – uscator de rufe cu condensare

Candy RO C10TCER-S review si pareri - uscator de rufe cu condensare

22/07/2021
0 Comments
54 views

Candy RO C10TCER-S este un uscator de rufe cu condesare, lansat in 2021. Aparatul atrage in primul rand cu capacitatea sporita (10kg), pretul modest, dar si prin faptul ca ofera conexiune wireless. Am avut ocazia sa testez uscatorul, iar impresiile sunt cat se poate de pozitive. 

Candy RO C10TCER-S: specificatii tehnice complete

 

Capacitate maxima 10 kg
Dimensiuni 86 x 60 x 59 cm
Greutate proprie 34,3 kg
Clasa energetica B
Consum de curent electric anual 570 kWh
Conexiune wireless Da - WiFi si bluetooth v4.2
Material cuva otel inoxidabil
Tip interfata digitala
Garantie 24 luni
Nivel zgomot 68 dB

Candy RO C10TCER-S pareri opinii

Candy RO C10TCER-S: functionarea

Instalarea este destul de simpla, mai ales ca greutatea uscatorului abia trece de 34 kilograme. Efectiv, trebuie doar sa gasiti o suprafata solida pentru instalare si sa conectati aparatul la reteaua de curent electric. Atat, altceva nu aveti de facut. Interfata e intuitiva, dar nu strica sa consultati manualul cu instructiuni inainte sa puneti uscatorul de rufe la treaba. 

Pentru experiment, am ales sa usuc vreo 2 kilograme de tricouri din bumbac, proaspat scoase din masina de spalat. Am ales programul scurt de 45 minute, dupa care am lasat dispozitivul sa-si faca treaba. Iata ce concluzii am tras:

1. Candy RO C10TCER-S usuca tare bine. Nu am gasit vreo urma de umiditate reziduala, iar tricourile au iesit puhave si moi. Am uscat si un set de lenjerie de pat, rezultatele fiind la fel de bune. 

2. Functionarea e silentioasa si fara vibratii. 

3. Scoate caldura? Da, scoate. De aceea, recomand instalarea uscatorului intr-o incapere bine ventilata. 

4. Calitatea materialelor e decenta, dar nu mai mult, punctul cel mai fragil fiind capacul de la baza ce acopera filtrul. 

5. Consumul de curent electric e destul de mare, insa fenomenul e cat se poate de normal pentru uscator de rufe cu condensare. Unitatile cu pompa de caldura au consumuri mult mai mici, dar si preturile sunt semnificativ mai mari. 

6. Are programe de functionare pentru toate tipurile de rufe si puteti selecta inlusiv unul din cele 4 niveluri de uscare, de la pregatit pentru calcat pana la foarte uscat. 

7. Uscatorul da singur de stire cand recipientul pentru apa e plin sau este necesara curatarea filtrului. 

Pret si concluzie

Candy RO C10TCER-S e destul de accesibil, mai ales pentru un uscator de 10 kilograme. In plus, unitatea poate fi uneori gasita la preturi ce trec doar putin de 1000 lei. In acest caz, chiar nu aveti motive sa stati pe ganduri, mai ales daca aveti o familie numeroasa si va trebuie un uscator incapator. 

Uscator Candy cu condensare, eroare

Candy RO C10TCER-S