Aspirator vertical Bosch BCH3ALL25 – review

Bosch BCH3ALL25 - singurul aspirator vertical de care ai nevoie

28/01/2020
0 Comments
686 views

Verdict

Bosch BCH3ALL25 este cu siguranta un aspirator foarte bun. Nici nu prea am ce sa-i reprosez. Se asambleaza usor, are un cap de aspirare aproape genial, e destul de puternic si e o placere sa-l folosesti .

Bosch BCH3ALL25 - specificatii tehnice

Tip aspirator - vertical Tip aspirare - doar uscata Suprafete - multi-suprafete Variator de putere - pe maner Numar trepte aspirare - 2 Tensiune alimentare - 25,2V
Autonomie reala - 50 minute in treapta 1 de aspirare Functii suplimentare - aspirator 2 in 1, aspirator veritical si aspirator de mana Capacitate colectare praf - 0,4 litri Accesorii: perie stansard, perie mica pentru tapiterie si duza spatii inguste
PRO
Putere de aspirare peste medie
Capul de aspirare cu perie rotativa
Pretul bun
Materiale de calitate
Usor de manevrat
Depozitare comoda
Autonomie buna
CONTRA
Capacitate de colectare modesta

Bosch BCH3ALL25 este un aspirator vertical foarte cautat in ultimul timp. Popularitatea produsului se explica prin specificatiile tehnice avansate si pretul bun. Am citit si parerile cumpartorilor si cele mai multe din ele contin laude. Lumea vorbeste despre eficienta aspiratorului, utilizarea facila, despre pretul avantajos, dar si despre faptul ca e un produs multi-purpose.

Bosch BCH3ALL25 review

Bosch BCH3ALL25: design si materiale

Daca ar fi sa dau un scor pentru calitatea materialelor, as spune 8 din 10. Aspiratorul e solid si nu are elemente fragile. Asamblarea e simpla, doar urmati pasii de la finalul manualului cu instructiuni. Dezasamblarea e la fel de usoara. Nu e nevoie sa fortezi nimic. O apasare de buton si aspirator de mana e liber, inca una si recipientul pentru praf e bun de curatat. Ai terminat cu caratenia? Simplu, duci aspiratorul la locul de depozitare, il pui vertical, apleci in fata partea superioara pana auzi un click si gata, aparatul e stabil. Ergonomic vorbind, aspiratorul e genial. 

Bosch BCH3ALL25 pareri

Bosch BCH3ALL25 cantareste vreo 3 kilograme, deci e mai usor ca cea mai mare parte a aspiratoarelor clasice. Asta e una din cauzele manevrabilitatii aspiratorului. A doua cauza este contructia reusita a capului de aspirare, care permite ca aspiatorul sa fie operat dintr-un numar foarte mare de unghiuri. 

Bosch BCH3ALL25 este un 2 in 1, adica poate fi folosit atat ca aspirator vertical cat si ca aspirator de mana. Cu ultimul puteti curata canapele, interiorul masinii sau locuri care sunt inaccesibile cu peria standard. 

Cel mai bun aspirator Bosch

Bosch BCH3ALL25: calitatea aspirarii

Pentru calitatea aspirarii as acorda 9 din 10. Puterea aspiratorului nu este impresionanta, dar inginerii au gasit o solutie ingenioasa. Ei au dotat capul de aspirare cu o perie rotativa care ridica firele de par sau rezidurile lipite de podea si le arunca in „gura” aspiratorului. Paradoxal sau nu, dar cand vine vorba firele de par, Bosch BCH3ALL25 s-a dovedit mult peste aspiratoarele clasice. 

Foarte util s-a dovedit a fi si aspiratorul de mana. E perfect pentru masina sau canapele, doar ca are o singura treapta de aspirare. Era mai bine daca si aspiratorul mic avea doua trepte (ca aspiratorul mare).  

Bosch BCH3ALL25 - opinii, putere

Pretul

Pretul mediu al aspiratorului este de 750 lei, dar cu diverse ocazii aparatul poate fi gasit si sub 700 lei. La mai putin de 700 lei, Bosch BCH3ALL25 este cel mai bun aspirator vertical daca as pune cap la cap calitate si pretul.