OnePlus 9 Pro – primele fotografii si specificatii oficiale

Asa arata noul OnePlus 9 Pro, smartphone a carui lansare urmeaza sa aiba loc in aproximativ o luna.

08/02/2021
0 Comments
259 views

Cele mai recent set de fotografii cu OnePlus 9 Pro a fost facut public pe canalul de youtube Dave2D. Pozele prezinta in detaliu smartphone-ul ce urmeaza sa fie lansat pe la mijlocul lunii martie. 

Cum arata OnePlus 9 Pro?

Modelul Pro arata in mare parte similar variantei non-Pro. In spate se afla modulul cu 4 camere foto, la dezvoltarea carora a pus mana si Hasselblad. Pentru OnePlus, colaborarea cu o terta specializata in echipamente foto e o premiera, dar in industrie fenomenul nu e foarte rar. Spre exemplu, cu cativa ani in urma, Huawei a incheiat un parteneriat cu Leica, pas ce s-a dovedit foarte inspirat, telefoanele Huawei fiind de atunci puncte de referinta cand se aduc in discutie performantele camerelor. 

Pentru OnePlus 9 Pro s-a ales o configuratie compusa din 4 senzori: wide, ultrawide, macro si unul ToF. Se zvoneste ca camera principala va avea un senzor de 48 MP, iar cea ultrawide s-a ales cu un senzor de 16 MP. 

Foto Dave2D

Ecran, procesor si baterie

OnePlus 9 Pro vine cu un display QHD+ (3120×1440 px) curbat si o rata de refresh de 120 Hz (disponibila inclusiv pentru rezolutia maxima). De functionarea telefonului va raspunde procesorul Snapdragon 888 si 12 GB de RAM, iar incarcarea bateriei de 4500 mAh se va face cu un incarcator de 65W, fiind speculata chiar integrarea unui sistem de incarcare wireless de 45W. 

OnePlus 9Pro este asteptat pe la mijlocul lunii martie, impreuna cu modeul standard OnePlus 9 si mai accesibilul OnePlus 9E sau 9Lite. 

Vezi si:

Cum aleg cea mai buna bara de sunet

Comentarii