Top masini de spalat vase: afla care e cea mai buna masina de curat vasele

Iata cum arata topul cu cele mai bune masini de spalat vase din perspectiva raportului pret-calitate.

21/05/2021
0 Comments
51 views

O masina de curatat vase s-ar putea dovedi cea mai buna investitie pentru imbunatatirea bucatariei, mai ales daca e aleasa corect. Venim cu un top masini de spalat vase, in care produsele, 5 la numar, sunt aranjate in ordinea descrescatoare a raportului pret-calitate. Am analizat aparatele cu mare atentie, am citit recenzii si pareri, iar cateva am avut chiar sansa sa le testam. Iata ce ne-a iesit. 

Top masini de spalat vase

Varianta scurta a clasamentului cu masini de spalat vase arata in felul urmator:

1. Electrolux EES27100L

2. Whirlpool WSFC 3M17 X

3. Hansa ZIM 634 B

4. Whirlpool WI3010

5. Bosch SMV2ITX22E

1. Electrolux EES27100L

Click pentru pretul exact

Top masini de spalat vase bun Electrolux EES27100L

Daca cautati o masina de spalat vase incorporabila de calitate, Electrolux EES27100L e cu siguranta una din cele mai bune alegeri. Unitatea dotata cu motor inverter are o capacitatea maxima de curatare de 13 seturi, 5 programe de functionare si un sistem uscare simplu, dar eficace. In plus, Electrolux EES27100L a fost inzestrat cu o tehnologie ce imbunateste rezultatele spalarii prin modificarea permanenta a unghiului cu care e pulverizata apa. 

Consumul de curent anual – 295 kWh, e considerat mediu pentru acest tip de produse, la fel si consumul de apa. 

Partea cea mai buna e ca Electrolux EES27100L are utilizare facila, producatorul avand grija sa instaleze un afisaj pentru timp si sa creeze o interfata intuitiva.

2. Whirlpool WSFC 3M17 X

Click aici pentru pretul exact

Top masini de spalat vase bune Whirlpool WSFC 3M17 X

Daca ar fi sa facem un top masini de spalat vase cu incastrare standard, Whirlpool WSFC 3M17 X era probabil candidatul principal la prima pozitie. Aparatul e suficient de incapator pentru a spala 10 seturi, iar cele 6 programe de functionare ofera flexibilitatea necesara pentru curatarea oricarui tip de vase. In plus, Whirlpool WSFC 3M17 X chiar arata bine. Usa frontala din inox si interfata neagra aduc beneficii stilistice semnificative. 

Consumul de curent electric (238 kWh pe an) se claseaza sub media pietii, la fel si consumul de apa (9 litri per ciclu de spalare). Consumurile modeste, dar si functionarea ireprosabila sunt aspectele cel mai frecvent intalnite in recenziile despre Whirlpool WSFC 3M17 X. Masina de spalat vase curata si usuca bine, are display pentru timp, e ieftina si fiabila. Ce altceva sa mai ceri de la ea? 

3. Hansa ZIM 634 B

Click aici pentru pret

Cea mai buna masina de spalat vase Hansa ZIM 634 B

Hansa ZIM 634 B este o optiune foarte buna daca pretul mic este capul listei cu prioritati. Aparatul al carui pret nu trece prea mult pragul de 1000 lei, este prevazut cu spatiu pentru 12 seturi de vase, are 4 programe de functionare si consumuri modeste pentru capacitatea sa. Partea proasta e ca Hansa ZIM 634 B nu e inzestrat cu afisaj pentru timp, iar dupa terminarea programului de spalare, usa ramane inchisa, si daca nu are cine sa o deschida, vasele nu se usuca. 

 

4. Whirlpool WI3010

Click aici pentru pret

Whirlpool WI3010 masina de spalat vase de calitate, forum

Whirlpool WI3010 e reprezentantul noii generatii de masini de spalat vase Whirlpool, o generatie care vine sa inlocuiasca seria WRIC. Noul model are o capacitate maxima de 13 seturi si 6 functii de spalare. Din pacate nu a fost prevazut si un afisaj, terminarea programului de spalare fiind anuntata doar de un semnal audio. In schimb, Whirlpool WI3010 spala execelent, se instaleaza usor si ofera destula flexibilitatea pentru a incarca vase de diverse dimensiuni. 

 

5. Bosch SMV2ITX22E – top masini de spalat vase

Top masini de spalat vase Bosch SMV2ITX22E pareri

Un top masini de spalat vase nu putea fi lipsit de o unitate marca Bosch. Chiar daca ocupa doar locul 5, Bosch SMV2ITX22E e un dispozitiv exceptional din toate punctele de vedere (mai putin pretul). Masina cu capacitatea maxima de 12 seturi, are si 5 programe de spalare presetate, iar pentru a faciliza utilizarea, producatorul a prevazut o aplicatia care va ajuta sa alegeti programul potrivit in functie de gradul de murdarile al vaselor. Mai mult, aceeasi aplicatie va anunta cand numarul de tablete ajunge la 5, iar incorporarea functionalitatilor Amazon Alexa, a facut ca Bosch SMV2ITX22E sa poata fi controlata si prin comenzi vocale. 

Citeste si:

Top 5 prize smart

Top masini de spalat vase