Top masini de gaurit cu acumulator – cea mai buna masina de gaurit si insurubat

Daca cautai un top cu cele mai bune masini de gaurit cu acumulator, il gasesti chiar aici.

15/07/2022
0 Comments
26 views

Verdict

Daca ar fi sa alegem acum o bormasina profesionista, am opta probabil pentru Bosch Professional GSB 18V-50, iar pentru utilizari hobby, Einhell PXC TE-CD 18/40 e cu siguranta una din cele mai bune masini de gaurit cu acumulator de pe piata.

In prezentul clasament am introdus 6 masini de gaurit cu acumulator, care dupa convingerea noastra sunt cele mai bune cand vine vorba despre raportul pret-calitate. Dispozitivele din top sunt diferite ca specificatii (cuplu, nr. trepte, cu sau fara percutie, acumulator etc.) si foarte diferite ca preturi, deci departajarea lor nu a fost tocmai simpla. Dar am incercat si probabil ne-a reusit. 

Top 6 masini de gaurit cu acumulator

1. Bosch Professional GSB 18V-50

2. DeWalt DCD791P2

3. Einhell PXC TE-CD 18/40

4. Makita DDF453SYE

5. Milwaukee M18 OnePd2-502x

6. Black+Decker BDCDD186B

1. Bosch Professional GSB 18V-50 – top masini de gaurit cu acumulator

   Cele mai bune masini de gaurit cu acumulator - Bosch Professional GSB 18V-50  

Dispozitivul ce deschide clasamentul celor mai bune masini de gaurit cu acumulator, a demonstrat ce este o unealta foarte reusita. O recomanda puterea mare si rezistenta, adica exact chestiile pe care le cauta profesionistii. In plus, pe langa insurubare si gaurire, Bosch Professional GSB 18V-50 are si mod percutie. Producatorul a prevazut 20 de trepte de cuplu, insa in mod insurubare, cuplul este limitat la 28 Nm, in treapta 20. Pentru a avea acces cuplul maxim (50 Nm) e necesara comutarea in mod gaurire. 

De cele mai multe ori, Bosch Professional GSB 18V-50 este oferita cu 2 acumulatori de 2 Ah si incarcatori. Autonomia acumulatorilor este bunicica, dar se putea cu siguranta mai mult. Noroc ca sunt doi. 

2. DeWalt DCD791P2

Click aici pentru pret

Top masini de gaurit cu acumulator - DeWalt DCD791P2

Chiar daca are un pret aparent mare, DeWalt DCD791P2 e un aparat care merita fiecare leu. Motorul fara perii dezvolta un maxim de 70 Nm si 2000 rotatii pe minut in gol. Partea si mai buna e ca dispozitivul vine insotit de 2 acumulatori de 5 Ah. Pentru ca depinde foarte mult de setarile aparatului, nu putem oferi prea multe detalii legate de autonomie, dar e clar ca la acest capitol, DeWalt DCD791P2 e una din cele mai bune masini de gaurit cu acumulator de pe piata. Mai mult, DeWalt DCD791P2 are lectii de dat rivalilor si cand vine vorba despre rezistenta.

DeWalt DCD791P2 nu are mod percutie, acesta fiind si cel mai important neajuns al dispozitivului. 

3. Einhell PXC TE-CD 18/40 – top masini de gaurit cu acumulator

Click aici pentru pret

Cea mai buna masina de gaurit cu acumulator hobby

Einhell PXC TE-CD 18/40 e o alegere foarte reusita pentru o bormasina tip hobby, adica folosita pentru lucrari domestice. Dispozitivul dezvolta un cuplu maxim de 40 Nm, reglarea caruia sa face cu cele 21 trepte + treapta pentru gaurire. Aparatul vine de cele mai multe ori cu un acumulator de 2,5 Ah, care se descurca excelent, dar daca doriti, puteti instala o baterie mai mare, numai sa fie din gama Einhell Powe X-change. Toti acumulatorii au indicator pentru incarcare si se inlocuiesc foarte simplu. Calitatea finisajelor e mai mult decat ok, mai ales daca ne raportam si la pretul de achizitie. 

4. Makita DDF453SYE

Click aici pentru pret

Top masini de gaurit cu acumulator - Makita DDF453SYE

Un clasament cu masini de gaurit cu acumulator nu putea fi lipsit de un dispozitiv marca Makita. Alegerea a cazut pe Makita DDF453SYE, o bormasina de 42 Nm si viteza de rotatie maxima in gol de 1300 rpm. Aparatul vine la pachet cu 2 acumulatori de 1,5 Ah, care sunt numai buni pentru utilizari tip hobby. Pentru lucrari de amploare, bateriile s-ar putea dovedi insuficiente. Pacat, pentru ca masina e destul de puternica si rezistenta pentru a functiona la intensitate mare. 

5. Milwaukee M18 OnePd2-502x

Click aici pentru pret

Cele mai bune bormasini cu percutie - Milwaukee M18 OnePd2-502x

Fondata cu aproape 100 de ani in urma in Statele Unite, Milwaukee produce unelte electrice, ce se bucura de o popularitate destul de mare printre profesionisti. Le recomanda in primul rand durabilitatea si puterea. 

Milwaukee M18 OnePd2-502x e cel mai puternic aparat din top si una din cele mai puternice masini de insurubat cu acumulator de pe piata. Dotata cu 14 trepte de cuplu pentru insurubare, plus gaurire si percutie, dispozitivul dezvolta un cuplu maxim de 135 Nm, iar viteza poate sa atinga 2000 rotatii pe minut (in gol). Materialele si finisajele sunt de nota zece, mai mult, bormasina vine si cu conexiune la telefon (prin aplicatia One-Key Mobile), astfel incat sa puteti localiza mai usor dispozitivul daca aveti nevoie urgent de el (sau daca cineva a decis sa-l ia acasa fara sa intrebe). 

Milwaukee M18 OnePd2-502x este o masina de gaurit de exceptie, care din pacate vine si cu un pret pe masura. 

6. Black+Decker BDCDD186B

Click aici pentru pret

Cele mai bune masini de gaurit cu acumulator - Black+Decker BDCDD186B

Black+Decker BDCDD186B este o masina de gaurit de tip hobby cu motor de 40 Nm si 2 trepte de turatie. Cuplul motorului are reglaje in 10 trepte de insurubare, plus treapta gaurire (cuplu maxim). Black+Decker BDCDD186B nu are percutie, in schimb vine la pachet cu 2 acumulatori de 1,5 Ah si incarcator. Bormasina e compacta si cat se poate de fiabila, insa pretul ne pare un pic cam mare. 

Top masini de gaurit cu acumulator