Cele mai bune boilere electrice: top 5 boilere verticale electrice si termoelectrice

Am pregatit un top 5 cu cele mai bune boilere electrice si termoelectrice verticale de pe piata.

18/05/2022
0 Comments
37 views

Cele mai bune boilere electrice incalzesc repede apa, sunt capabile sa mentina temperatura si nu umfla prea tare factura la curent.

Boilerele au devenit din nou populare, fiind avantajate de preturile moderate, instalarea simpla si utilizarea fara multe batai de cap. Din fericire, oferta de boilere este in continuare bogata. Producatorii propun cu regularitate modele actualizate, iar cele mai noi boilere au si interfata cu control tactil.

Top 5 cele mai bune boilere electrice

Ariston Pro R 100 VTD

Click aici pentru pret

Ariston Pro R 100 VTD ar fi probabil prima optiune, daca as avea nevoie acum de un boiler. Acesta are un volum de 100 litri, element electric de incalzire de 1800W si serpentina pentru racordarea la sistemul de incalzire a casei. Prin urmare, boilerul are doua surse de incalzire, care pot fi utilizate atat separat, cat si impreuna/simultan. Ariston Pro R 100 VTD e izolat cu poliuretan pentru mentinerea temperaturii, iar rezervorul e unul din cele mai rezistente de pe piata. 

Ariston Pro R 100 VTD top cele mai bune boilere electrice

2. Tesy Bilight GCV1504420B11TSRC

Click aici pentru pret

Tesy Bilight GCV1504420B11TSRC, avand volum net de 143 litri, e cel mai incapator boiler din clasament. Acesta e dotat cu element de incalzire de 2000W si termostat ajustabil mecanic. In plus, producatorul a prevazut un strat de izolatie destul de gros si consistent, iar interiorul rezervorului este acoperit cu un strat de sticla ceramica, care ofera protectie suplimentara impotriva coroziunii si tine apa mai curata. Iata de ce Tesy Bilight GCV1504420B11TSRC e unul dintre cele mai bune boilere electrice de pe piata, poate chiar cel mai bun daca aveti o familie formata din 4-5 membri si o baie cu cabina de dus. 

Cele mai bune boilere electrice - Tesy Bilight GCV1504420B11TSRC

3. Fornello Titanium Plus 100l

Click aici pentru pret

Fornello Titanium Plus e unul din cele mai bune boilere termoelectrice tanc in tanc (tank in tank). Dispozitivul e prevazut cu doua rezervoare si cand boilerul e conectat la centrala termica, vasul incalzitor (exterior) face schimb de temperatura cu vasul incalzit. Fornello Titanium Plus are racorduri pe ambele parti, deci instalarea e usoara. In plus, modelul Titanium Plus de 100 de litri are un pret cat se poate de competitiv, iar interfata mecanica simplifica foarte mult utilizarea.

Top boilere termoelectrice - Fornello Titanium Plus

4. Ariston Lydos PLUS 80

Click aici pentru pret

Lydos PLUS 80 este un boiler electric de 80 litri, cu control electronic pentru temperatura si functie Eco pentru optimizarea consumului de curent electric. Mai mult, Ariston Lydos PLUS 80 are T Max – o functie de incalzire rapida a apei, iar din punct de vedere stilistic, boilerul e unul din cele mai reusite de pe piata. Inca ceva, spre deosebire de unitatile mai ieftine, Lydos PLUS poate fi programat sa porneasca la o anumita ora in timpul zilei. 

Cele mai bune boilere electrice - Ariston Lydos PLUS 80

5. Bosch TR1000T 30 SB

Click aici pentru pret

Bosch TR1000T 30 SB e o varianta foarte sigura daca va doriti un boiler compact. Unitatea cu rezervor de 30 litri are in dotare un element incalzitor de 1500W si termostat pentru reglarea temperaturii. Gratie volumului mic, apa se incalzeste foarte repede, iar panoul de control cu buton mecanic simplifica si mai mult utilizarea.

Cele mai bune boilere electrice - Bosch TR1000T 30 SB

Cele mai bune boilere electrice verticale