Cel mai bun ondulator de par: top 10 placi de ondulat si creponat

Care este cel mai bun ondulator de par pentru bucle elegante si rezistente?

09/03/2021
0 Comments
190 views

Cel mai bun ondulator de par este capabil sa inlature o parte semnificativa a presiunii pe care o genereaza rutina matinala legata de coafura. Dispozitivul trebuie sa fie usor de manevrat, sa creeze bucle ce rezista macar pana a doua zi si sa nu arda firele de par. 

Oferta de ondulatoare este destul de variata. Producatorii propun aparate mai mari, mai mici, cu mai multe sau mai putine trepte de temperatura, cu placi din ceramica sau titan, mai ieftine, mai scumpe, chiar si ondulatoare cu functionare automata. 

Cel mai bun ondulator de par: top 10 placi

1. Rowenta Fashion Stylist CF4512F0

Cel mai bun ondulator de par - Rowenta Fashion Stylist CF4512F0

Click aici pentru pret

Rowenta Fashion Stylist CF4512F0 este un ondulator de 66W, cu temperatura maxima de 200 grade celsius (2 trepte) si trei functii – bucle (diametru cilindru 35 mm), creponare si indreptare. Datorita invelisului din ceramica, temperatura este distribuita uniform, iar incalzirea dureaza cel mult 45 de secunde. Rowenta Fashion Stylist CF4512F0 este cel mai versatil ondulator din top si unul dintre cele mai ieftine. 

2. Cel mai bun ondulator automat – BaByliss Ionic Curl Secret C1050E

BaByliss Ionic Curl Secret C1050E cel mai bun ondulator automat

Click aici pentru pret

BaByliss Ionic Curl Secret C1050E e primul si probabil cel mai bun ondulator automat de par din perspectiva raportului pret-calitate. Dispozitivul cu doua trepte de temperatura (max. 205 grade) si 3 de durata (8, 10 si 12 secunde) realizeaza bucle deosebit de elegante, o face repede si nu arde firele de par. Fata de un ondulator clasic, utilizarea lui BaByliss Ionic Curl Secret C1050E e putin diferita, dar dupa 2-3 incercari lucrurile incep sa se clarifice. 

3. Rowenta Waves Addict CF4710F0

Cel mai bun ondulator de par - Rowenta Waves Addict CF4710F0

Click aici pentru pret

Rowenta Waves Addict CF4710F0 este un ondulator unic in felul sau. E unic prin constructia ce ii permite sa faca 4 tipuri de bucle. Mai mult decat atat, ondulatorul are 6 trepte de temperatura (minim – 120 grade, maxim – 210 grade), respectiv se poate adapta la toate tipurile de par si satisface aproape orice dorinta legata de coafura. 

 

4. Cel mai bun ondulator ieftin – Philips StyleCare Essential BHB862/00

Cel mai ieftin ondulator de par - Philips StyleCare Essential BHB862 00

Click aici pentru pret

Philips StyleCare Essential BHB862/00 e cel mai bun ondulator de par daca alegerea este dictata de pretul de achiziti. Aparatul e compact, se incalzeste pana la 200 grade si onduleaza cat se poate de bine (diametru – 16 mm). Din minusurile evidente am mentiona lipsa setarilor pentru temperatura. 

 

 

5. Cea mai buna placa de creponat – Valera Silhouette  

Cea mai buna placa de creponat - Valera Silhouette

Click aici pentru pret

Daca cautati o placa de creponat, Valera Silhouette este probabil cea mai bun alegere. Fiind un crimper profesional, aparatul este prevazut cu reglaje de temperatura pe intreaga plaja 0-210 grade, iar placile ceramice sunt acoperite la randul lor cu turmalina, aspect ce aduce un plus de uniformitatea la distributia caldurii si impiedica arderea firelor de par. 

6. Babyliss Pro 2273

Cel mai bun ondulator de par - BaByliss PRO BAB2273TTE

Click aici pentru pret

Babyliss Pro 2273 este un ondulator de par profesional cu control digital pentru temperatura (130 – 200 grade), 6 setari pentru diametru – de la 13 la 38 mm si invelis din titan cu cristale din turmalina. Mai mult, Babyliss Pro 2273 vine si cu un cablu de 2,7 metri lungime, adica cu aproape 1 metru mai lung decat cablurile aparatelor simple. 

7. BaByliss C112E Curl Syler Luxe

Cel mai bun ondulator de par profesional BaByliss C112E

Click aici pentru pret

BaByliss C112E este un ondulator de exceptie. Acesta vine cu placi din ceramica, setari pentru temperatura de 160, 180 si 200 grade, cablu de 2,5 metri si functie aer rece pentru fixarea rapida a buclelor. Aparatul e solid, arata bine, se incalzeste repede, face bucle rezistente, dar vine si cu un pret peste media pietii. 

 

 

8. Cel mai bun ondulator pentru bucle afro – BaByliss C449E

Cel mai ieftin ondulator de par - Philips StyleCare Essential BHB862 00

Click pentru pret

BaByliss C449E este un ondulator de par cu temperatura maxima de 210 grade si cilindru cu diametrul de 10 mm, fiind prin urmare instrumentul ideal pentru bucle afro. Gratie suprafetelor reduse, timpul de incalzire nu depaseste 10 – 15 secunde, iar cele 5 setari de temperatura permit adaptarea functionarii la toate tipurile de par. 

 

9. Dyson HS01 Airwrap Complete

Cel mai bun ondulator de par - Dyson HS01 Airwrap Complete

Click pentru pret

Pe locul 9 al clasamentului s-a pozitionat Dyson HS01 Airwrap Complete, un set compus din 6 accesorii, menit sa onduleze, sa netezeasca, sa dea volum si sa usuce parul. Dyson HS01 Airwrap Complete este inedit prin calitatea materialelor, dar si prin faptul ca coafarea se face la cel mult 90 de grade celsius, iar pentru realizarea buclelor se foloseste Efectul Coanda

 

10. BaByliss W2447E Deep Waves

Click pentru pret

Cel mai bun ondulator de par profesional BaByliss C112E

BaByliss W2447E Deep Waves este inca o placa de creponat cu invelis din ceramica si turmalina. Aparatul de pe locul 10 vine cu 3 setari pentru temperatura (maxim 200 grade), cablu de alimentare de 2,5 metri si sistem de oprire automata. BaByliss W2447E este o placa usor de folosit, numai buna pentru bucle rezistente, de marimi medii. 

Cel mai bun ondulator – ceramica sau titan 

Dezbaterile ceramica vs titan dureaza de ani buni. Placile din titan pastreaza mai bine temperatura, insa cele din ceramica o distribuie mai uniform, prin urmare arderea parului devine mai putin probabila. Si totusi, testele arata ca atat titanul cat si ceramica sunt conductori de temperatura foarte buni, si la setarile potrivite, ambele se descurca impecabil. 

Citeste si:

Top cuptoare incorporabile electrice

Cel mai bun ondulator