Cea mai buna friteuza cu aer cald: top 5 aparate de gatit fara ulei

Afla care este cea mai buna friteuza cu aer cald pentru gatitul fara ulei.

14/09/2022
0 Comments
21 views

Pentru ca alimentatia corecta a devenit un trend serios in ultima vreme, am decis sa cautam cea mai buna friteuza cu aer cald, ca modalitate de preparat bucate fara ulei. Iata ce ne-a iesit. 

Cea mai buna friteuza cu aer cald: top 5

Varianta scurta a clasamentului arata in felul urmator:

1. Cosori Premium CP158-AF-RXB

2. Philips Airfryer HD9280/90

3. Daewoo AirFryer

4. Tefal Easy Fry XXL EY701D15

5. Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-6ST

1. Cosori Premium CP158-AF-RXB

Click aici pentru pret

Cosori Premium - cea mai buna friteuza cu aer cald

Cosori Premium e probabil cea mai buna friteuza cu aer cald din perspectiva raportului pret-calitate. Dispozitivul cu cos de 5,5 litri e incapator, dar nu foarte voluminos, are 11 programe de gatit, temporizator si functie de pastrare la cald a bucatelor deja gatite. Mai mult, pentru gatit uniform, Cosori Premium a fost prevazut cu functia „Shake”. Aceasta urmareste procesul de preparare si te anunta cand e timpul sa intorci alimentele sau sa agiti cosul. 

Cosori Premium chiar nu prea are minusuri. Friteuza e solida, are interfata bine gandita, putere suficienta pentru preparare rapida si nu costa foarte mult. 

2. Philips HD9280/90 – cea mai buna friteuza cu aer cald XL

Click aici pentru pret

Philips Airfryer Essential Collection - cea mai buna friteuza cu aer cald

Daca sunteti in cautarea unei friteuze pentru o familie din 5 sau chiar 6 persoane, Philips Airfryer Essential Collection e aproape sigur cea mai buna alegere. Aparatul are capacitate maxima de 6,2 litri si putere de alimentare de 2000W, plus 7 programe de gatit presetate. Numarul programelor nu e foarte mare, dar si cu 7 programe friteuza are solutii pentru toate tipurile de alimente. In plus, Philips Airfryer are functie de pastrare la cald, iar interfata e cat se poate de simpla. 

3. Daewoo AirFryer DAF 2000 – cea mai ieftina friteuza

Click aici pentru pret

Top friteoze cu aer cald - Daewoo AirFryer DAF 2000

Daewoo DAF 2000 e cea mai mica, dar si cea mai ieftina friteuza din top. Dispozitivul cu cos de 3,6 litri si putere de 1500W este potrivit pentru a gati 2 sau 3 portii de mancare sanatoasa. Partea si mai buna e ca Daewoo DAF 2000 are are cel mai numeros set de programe printre friteozele din clasament. 

4. Tefal Easy Fry XXL EY701D15

Click aici pentru pret

Tefal Easy Fry XXL EY701D15 - cea mai buna friteuza cu aer cald

Tefal Easy Fry XXL EY701D15 este friteuza aproape perfecta. E puternica, are cos de 5,6 litri, 8 programe predefefinite cu buton distinct pentru fiecare program si temporizator de 60 minute cu oprire automata. In plus, vorbind doar despre calitatea materialelor si a finisajelor, Tefal Easy Fry XXL EY701D15 e probabil cel mai reusit dispozitiv din cele 5 prezentate aici. Partea superioara a friteuzei e acoperita cu inox, iar carcasa cosului e fabricata din plastic glossy, care arata tare bine, dar din pacate e un adevarat magnet de amprente. 

5. Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-6ST

Click aici pentru pret

Top friteoze cu aer cald fara ulei - Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-6ST

Gratie carcasei din otel inoxidabil, Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-6ST e o friteuza foarte solida si aratoasa. Dispozitivul are cos de 5,7 litri, putere de 1800W si 8 programe predefinite. Aparatul are si temporizator, iar toate partile detasabile pot fi curatate in masina de spalat vase. Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-6ST e o friteuza buna, numai ca pretul e ceva mai mare in comparatie cu competitia. 

Cea mai buna friteuza cu aer cald – ce sa o cumpar?

Friteuza cu aer cald permite gatitul cu foarte putin ulei sau chiar deloc, prin urmare bucatele contin mai putine grasimi, insa pastreaza gustul si savoarea. Nu mai putin importanta e simplitatea procesului. Nu aveti nevoie de experienta in bucatarie, doar sa cititi instrictiunile si sa alegeti programul corect. Mai departe friteuza se descurca si singura. In plus, de cele mai multe ori, friteuza reduce substantial timpul de gatit. 

Top friteuze fara ulei