Cea mai buna rasnita de cafea: top 5 rasnite puternice, cu macinare fina

Se pare ca Bosch TSM6A013B e cea mai buna rasnita de cafea din perspectiva raportului pret-calitate. Aceasta e urmata de rainite DeLonghi, Tefal si Black&Decker

14/12/2021
0 Comments
49 views

Fara boabe de calitate, nu faci cafea buna, insa boabele trebuie macinate inainte sa ajunga in espressor. Pentru asta e nevoie de cea mai buna rasnita eletrica, ca garantie ca cafeau va fi macinata fin, respectiv aromele se vor descoperi complet. 

Cea mai buna rasnita electrica de cafea – top 5

1. Bosch TSM6A013B – cea mai buna rasnita de cafea

Bosch TSM6A013B e rasnita de cafea care promite o macinare fina, fara prea multe batai de cap. Unitatea dotata cu motor de 180W, are o capacitate maxima de 75 grame si are nevoie de aproximativ 30 de secunde pentru a macina aceasta cantitate de cafea. Procesul e insotit de un zgomot de intensitate medie pentru rasnite, nu sare nimic pe langa capac si nu raman boabe netratate. Carcasa rasnitei e din plastic, insa cutitul si bolul pentru cafea sunt fabricate din metal, probabil otel inoxidabil. In plus, Bosch TSM6A013B e o rasnita cu pret corect, as spune chiar modest. Cu alte cuvinte, Bosch TSM6A013B e cea mai buna rasnita de cafea din perspectiva raportului pret-calitate. Click aici pentru pretul actualizat. 

Bosch TSM6A013B cea mai buna rasnita de cafea

2. DeLonghi KG 210 – cea mai buna rasnita cu grad de macinare reglabil

DeLonghi KG 210 e probabil cea mai buna solutie daca doriti sa puteti controla gradul de macinare. Pentru asta, rasnita a fost dotata cu un motor de 170W si buton cu 3 pozitii pentru 3 grade de macinare: mășcat, mediu si fin. In plus, DeLonghi KG 210 are o capacitate maxima de 90 grame, respectiv puteti macina cafea chiar si pentru 12 cesti. Utilizarea nu prezinta nicio dificultate, trebuie doar sa incarcati boabele (cafea, piper, orez etc), alegeti nivelul de macinare dorit si apasati capacul. Click aici pentru pretul actualizat. 

Cea mai buna rasnita electrica de cafea, orez, sare - DeLonghi KG 210

3. Tefal GT110838

Tefal GT110838 este o alta solutie sigura pentru iubitorii de cafea proaspata. Unitatea a fost inzestrata cu un motor puternic de 180W, insa capacitatea de macinare e limitata la 50 de gram, iar cutitul are o singura viteza de functionare. Cu toate acestea, Tefal GT110838 ramane o rasnita foarte buna, cu constructie solida, materiale de calitate si functionare exemplara. Nu puteti modifica viteza de functionare, insa butonul de pe capac ofera si asa control suficient asupra procesului. In plus, pretul e si el cat se poate de avantajos. Click aici pentru pretul actualizat. 

4. Black&Decker BXCG150E

Black&Decker BXCG150E este in primul rand o rasnita ieftina si compacta. Unitate cu motor de 150W si capacitate de 50 grame, s-a dovedit foarte eficace la macinarea cafelei si surprinzator de silentioasa. Volumul de cafea ce poate fi macinat dintr-o incarcare nu e foarte mare, insa procesul dureaza cateva secunde, iar rezultatul e peste asteptari. Mai mult, rasnita are design elegant, iar carcasa e placuta la atingere. Click pentru pretul actualizat. 

Cea mai buna rasnita electrica de cafea Black&Decker BXCG150E

5. De’Longhi Dedica KG 521 M – cea mai buna rasnita cu capacitate sporita

De’Longhi Dedica KG 521 M e rasnita aproape perfecta pentru pretentiosi. Unitatea are 18 niveluri de macinare si permite setarea aromei dorite, dar si a numarului de cesti ce urmeaza a fi preparat. Mai mult, daca se doreste un singur espresso, puteti macina direct in portfiltru. Dar nu e chiar totul roz. Spre exemplu, dupa macinarea in portfiltru s-ar putea fie necesara curatarea spatiului din jurul rasnitei, dar mai important, la setarea nivelului de granulatie 1 (cea mai mica granulatie), macinarea nu e atat de fina precum s-ar dori. Click aici pentru pretul actualizat. 

De'Longhi Dedica KG 521 M - pareri, review

Cea mai buna rasnita electrica

Comentarii