Apple Watch 8 vine in septembrie cu carcasa marita si senzor de temperatura

Noul Apple Watch 8 va sti probabil sa masoare temperatura, dar tensiunea arteriala e inca la ani distanta

03/05/2022
0 Comments
31 views

Ne apropiem in mare viteza de jumatatea anului 2022, respectiv suntem destul de aproape de lansarea lui Apple Watch 8. Noul generatie a smartwatch-ului american ar urma sa fie prezentata undeva in luna septembrie, iar primele livrari vor avea loc probabil la inceputul lui octombrie. Gasiti in continuare unele informatiile despre Watch 8, strecurate din culisele industriei de diversi analisti.

Apple Watch 8: lansare, comenzi si preturi

Apple are obiceiul sa lanseze noile ceasuri smart in luna septembrie, in prima sau a doua zi de marti. Respectiv, ne asteptam ca si noul Watch 8 sa fie aratat lumii in data de 6 sau 13 septembrie. Cu comenzile si livrarile e ceva mai complicat. In mod normal, acestea ar trebui sa inceapa la aproximativ 2 saptamani de la lansarea oficiala, insa anul trecut, Apple Watch 7 a ajuns la clienti abia pe la mijlocul lui octombrie. Despre preturi tot nu s-a anuntat inca nimic oficial, dar unele surse afirma ca Apple Watch 8 va costa cam cat predecesorul sau. 

Ce este nou la Watch 8?

Printre noutatile importante merita mentionata integrarea unui senzor ce va masura temperatura corpului. Aceasta functie era planuita pentru Watch 7, dar producatorul nu a reusit sa o finalizeze la termen. In comunicatele oficiale care explica renuntarea la senzor pentru Watch 7, o sa gasiti expresii specifice industriei ce contin cuvinte ca „certificari” si „standarde”, dar adevarul e ca o asemenea functie e greu de integrat intr-un smartwatch. Zona de contact cu pielea trece prin multiple schimbari de temperatura, deci masurarile pot fi inexacte. Mai mult, nu e deloc cert ca noul Apple Watch 8 va avea senzor de temperatura. Pana nu demult, se vorbea ca producatorul a amanat din nou idea pentru inca cel putin un an, insa ultimele informatii sugereaza ca Watch 8 va fi totusi capabil sa masoare temperatura.  

O alta noutate tine de posibila aparatie, pe partea laterala, a unui grilaj in plus pentru difuzor. 

 Apple Watch 8 render CAD

Sursa foto

Comentarii